Results 1 to 12 of 12
  1. Mark Rozanski's Avatar
    Member

    Posts
    39 Posts
       #1  
    Anyone else have this problem? It gets to the point where it has a menu for movie times. But when you try to use it, IMDBshuts down.
  2. philpeeps's Avatar
    Member

    Posts
    487 Posts
    Global Posts
    657 Global Posts
    #2  
    crashes for me as well...
  3. Retro_uk's Avatar
    Member

    Posts
    65 Posts
    #3  
    Just came here to ask about the 710 actually, as it has started crashing on me today. I uninstalled and reinstalled it, but it randomly closes down. It is one of my most used apps as well, so hope a solution can be found.
  4. ronin007's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #4  
    I have the same problem as well, nokia 920
    un installed reinstalled, no difference :(
    Now it just closes down as it starts up
  5. fwaits's Avatar
    Member

    Posts
    845 Posts
    #5  
    I sent a feedback message in to the IMDB support team about it. Hopefully they already know and are working on an update.
    "Bro, you know I lift cause I use a Lumia 920..."
  6. o_k_boy's Avatar
    Member

    Posts
    14 Posts
    #6  
    Same here - it seems to be something to do with location services. I tried pressing 'Cancel' rather than 'Accept' when the app asked if it could use my location and then it worked fine.
    Thanked by:
  7. jusdis's Avatar
    Member

    Posts
    68 Posts
    Global Posts
    629 Global Posts
    #7  
    Its crashing on my 900 as well
  8. Guruphil's Avatar
    Member

    Posts
    3 Posts
    #8  
    Mine *was* working, but now it isn't! Pity, because the app is ohhh so pretty...
  9. MkRice2's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #9  
    OK mine WAS working too, I uninstalled, reinstalled and said no to location. Seems to work now. Thanks o_k_boy!
  10. dsand52733's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #10  
    I thought that I was the only one who had this problem. I tried the say no to location to but it still crashes. I hope they fix it REAL soon.
  11. Mark Rozanski's Avatar
    Member

    Posts
    39 Posts
       #11  
    Seems to be working just fine now. I performed another uninstall, reboot, reload. Acting as it should.
  12. loco4burritos's Avatar
    Member

    Posts
    32 Posts
    #12  
    been using it on my 920 all day while in the middle of a movie marathon, worked fine each time i accessed it (about 4-5 times).

Similar Threads

  1. Voice to Text not working on 3G
    By beersworth in forum Windows Phone 7
    Replies: 0
    Last Post: 12-23-2011, 12:51 PM
  2. WP7 multitasking not working on HTC surround
    By snny_1201 in forum Windows Phone 7
    Replies: 3
    Last Post: 10-21-2011, 01:54 PM
  3. Proxy not working on Wifi
    By vrxden in forum Windows Phone 7
    Replies: 0
    Last Post: 10-03-2011, 05:28 AM
  4. geo tagging not working on focus
    By smit.ruparelia in forum Samsung Focus
    Replies: 2
    Last Post: 09-28-2011, 02:13 PM

Posting Permissions

B