Results 1 to 12 of 12
  1. hsn97's Avatar
    Member

    Posts
    94 Posts
       #1  
    Hi people, while scrolling down the tiles or live tiles, i some times see black area instead of the live tiles for about 1˝ or 2 sec and then the tiles appear as if they didn't render or if it's a graphic glitch, It doesn't happen very often but it does happen. Have you guys ever came accross this issue in your WP?
  2. hsn97's Avatar
    Member

    Posts
    94 Posts
       #2  
    Anyone?
  3. DBDev's Avatar
    Member

    Posts
    2,390 Posts
    Global Posts
    2,395 Global Posts
    #3  
    I haven't seen it, but I'm on WP7
  4. hsn97's Avatar
    Member

    Posts
    94 Posts
       #4  
    Quote Originally Posted by DBDev View Post
    I haven't seen it, but I'm on WP7
    Im talking about WP8
  5. DBDev's Avatar
    Member

    Posts
    2,390 Posts
    Global Posts
    2,395 Global Posts
    #5  
    Quote Originally Posted by hsn97 View Post
    Im talking about WP8
    I understood that, but I just wanted to mention it :)
  6. hsn97's Avatar
    Member

    Posts
    94 Posts
       #6  
    Quote Originally Posted by DBDev View Post
    I understood that, but I just wanted to mention it :)
    oh, thanks for the reply! :)
  7. crash1989's Avatar
    Developer

    Posts
    1,490 Posts
    Global Posts
    1,494 Global Posts
    #7  
    Quote Originally Posted by hsn97 View Post
    Hi people, while scrolling down the tiles or live tiles, i some times see black area instead of the live tiles for about 1˝ or 2 sec and then the tiles appear as if they didn't render or if it's a graphic glitch, It doesn't happen very often but it does happen. Have you guys ever came accross this issue in your WP?
    No, I haven't seen it on my 920. Can you please tell us which device you are using, maybe if it is a lower spec device you might see small lag while opening apps and scrolling.

    Also if you have a Nokia device one option could be to enable High sensitivity and do a soft reset to clear any apps which might be stuck in the background.
  8. hsn97's Avatar
    Member

    Posts
    94 Posts
       #8  
    Quote Originally Posted by crash1989 View Post
    No, I haven't seen it on my 920. Can you please tell us which device you are using, maybe if it is a lower spec device you might see small lag while opening apps and scrolling.

    Also if you have a Nokia device one option could be to enable High sensitivity and do a soft reset to clear any apps which might be stuck in the background.
    I have a Lumia 620, High Sensitivity starts from Lumia 720, i've tried restarting and even tried a hard reset for some other reason but it did happen before the hard reset too but its just that im seeing this more now.
  9. Mahdi Ghiasi's Avatar
    Member

    Posts
    209 Posts
    #9  
    I also have seen this issue on my Lumia 620, especially when I have low internal storage space.
  10. hsn97's Avatar
    Member

    Posts
    94 Posts
       #10  
    Quote Originally Posted by Mahdi Ghiasi View Post
    I also have seen this issue on my Lumia 620, especially when I have low internal storage space.
    then it must be a problem, but i have 3-3.5 GB free but still it happens.
  11. minus365's Avatar
    Member

    Posts
    179 Posts
    #11  
    did you try to reset your phone to factory settings?
  12. hsn97's Avatar
    Member

    Posts
    94 Posts
       #12  
    Quote Originally Posted by minus365 View Post
    did you try to reset your phone to factory settings?
    Yes.

Similar Threads

  1. Media Sound Issue
    By WPmunkey in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 1
    Last Post: 09-11-2013, 03:10 AM
  2. Is it necessary to restart WP8 in a day or two?
    By hsn97 in forum Windows Phone 8
    Replies: 39
    Last Post: 09-01-2013, 01:12 AM
  3. Replies: 55
    Last Post: 08-29-2013, 11:13 PM
  4. Not connected (red) whatsapp connection issues
    By marcelobaggio in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2013, 09:14 AM

Posting Permissions

B