Welcome to the WPCentral Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 7 of 7
  1. TenTwelve's Avatar
    Member

    Posts
    494 Posts
    Global Posts
    502 Global Posts
       #1  
    With my first 920 Windows 8 would auto launch the Windows Phone App and with my replacement 920 it no longer does this and I kind of liked it. I changed the autoplay options in Control Panel and it made no difference. No anyone help?
  2. SnailUK's Avatar
    Member

    Posts
    967 Posts
    #2  
    have you tried rebooting your phone? is it a setting once you've plugged the phone in?
  3. #3  
    Are you talking about the window that pops up when your Phone is plugged in? or the Windows Phone 8 Desktop App?
  4. TenTwelve's Avatar
    Member

    Posts
    494 Posts
    Global Posts
    502 Global Posts
       #4  
    Quote Originally Posted by SevenDead1ySinz View Post
    Are you talking about the window that pops up when your Phone is plugged in? or the Windows Phone 8 Desktop App?
    The Desktop app. It used to auto launch when I plugged my phone in and no longer does. I'd like it to again.
  5. #5  
    Hit start and type autoplay, then click on the autoplay settings. Choose from there.
    - Rich


    WPCentral.com | WPCentral Store | Mobile Nations Forum Rules

    Join Bing Rewards and get rewarded - and get me a few bonus points!
  6. #6  
    And I believe if you switch it to Ask me every time, the next time you plug in, you should get the popup, and you can choose default from there.
    - Rich


    WPCentral.com | WPCentral Store | Mobile Nations Forum Rules

    Join Bing Rewards and get rewarded - and get me a few bonus points!
  7. TenTwelve's Avatar
    Member

    Posts
    494 Posts
    Global Posts
    502 Global Posts
       #7  
    Ahhh... Finally got it to work. I had looked at the autoplay options previously and it looked like they were set up ok but, I diabled my 920 as a device and re-enabled it and now it's working the way I want.

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 12-30-2012, 12:10 PM
  2. Screen unresponsive when usb plugged in?
    By mrshamoozoo in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 13
    Last Post: 12-23-2012, 12:27 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 12-16-2012, 08:02 PM
  4. Question about TextMe app on Windows Phone 8 (Lumia 920)
    By krishnanr14 in forum Windows Phone 8
    Replies: 0
    Last Post: 12-06-2012, 01:06 AM
  5. Windows Phone 7 plugged in via USB to Surface
    By Loz Blake in forum Microsoft Surface for Windows RT
    Replies: 5
    Last Post: 11-02-2012, 02:30 AM

Posting Permissions