Welcome to the WPCentral Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 11 of 11
  1. Darkgift's Avatar
    Member

    Posts
    294 Posts
    Global Posts
    361 Global Posts
       #1  
    Not sure if this a WP8 thing, HTC 8x thing, HTC 8x on Verizon thing, or just my own isolated issue. When the phone rings (any ringtone, custom or onboard) and I answer, when the ringtone stops and the audio switches to the call, it sounds like what i can only descibe as a skipping record. Anyone else getting that?
    Sprint (9 1/2 years) - Samsung SPH-A460, Sanyo PM-8200(S), Samsung A900 "Blade" & Samsung SPH-M620 "Upstage" simultaneously (2 lines), Samsung Instinct & Samsung Upstage simultaneously (2 lines), Palm Pre & Palm Pixi simultaneously (2 lines), HTC Evo, HTC Arrive::::Verizon (since March 2012) - iPhone 4s, HP Pre3.....[S]Looking forward to going back[/S] Finally back to Windows Phone with the HTC 8x [S](iPhone 4s as work line, HP Pre3 to play with)[/S]...now on a Nokia Lumia Icon. Love my Gen 1 Surface RT!!
  2. Joshua Jackson's Avatar
    Member

    Posts
    314 Posts
    Global Posts
    315 Global Posts
    #2  
    I would question the "skipping record" part, but there is definitely something weird.
    It should just stop the ringtone, but it's like it's trying to do some kind of a transition and it fails, miserably.
    I also have a Verizon 8X.
    JJ
  3. chenhogi's Avatar
    Member

    Posts
    252 Posts
    #3  
    I have it too.
  4. puzzled jules's Avatar
    Member

    Posts
    4 Posts
    #4  
    I too have the same problem with my HTC 8x, sent it back to my phone provider, should receive it back tomorrow, so lets see if they have fixed it. OP...did you get your's fixed?
  5. Darkgift's Avatar
    Member

    Posts
    294 Posts
    Global Posts
    361 Global Posts
       #5  
    No, I'm just dealing with it. Waiting for a software fix. Let me know how u make out.
    Sprint (9 1/2 years) - Samsung SPH-A460, Sanyo PM-8200(S), Samsung A900 "Blade" & Samsung SPH-M620 "Upstage" simultaneously (2 lines), Samsung Instinct & Samsung Upstage simultaneously (2 lines), Palm Pre & Palm Pixi simultaneously (2 lines), HTC Evo, HTC Arrive::::Verizon (since March 2012) - iPhone 4s, HP Pre3.....[S]Looking forward to going back[/S] Finally back to Windows Phone with the HTC 8x [S](iPhone 4s as work line, HP Pre3 to play with)[/S]...now on a Nokia Lumia Icon. Love my Gen 1 Surface RT!!
  6. puzzled jules's Avatar
    Member

    Posts
    4 Posts
    #6  
    Yeah I will do, my phone is on THREE network (I'm in the UK) so most certainly not a provider issue, if it comes back fixed great if not I may be popping round to my local THREE shop for a replacement or just put up with it, as the sound is fine on everything else, it is most weird as it didn't do it when I first got the phone 2 months ago. Do you sometimes get an echo of your own voice when on a call, mainly when you answer a call?

    BTW. I do have a recording of the issue if you want to hear it to see if it is the same issue as yours.


    http://www66.zippyshare.com/v/65598507/file.html
    Last edited by puzzled jules; 04-19-2013 at 10:53 AM. Reason: link for sound file attached
  7. musicman21's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #7  
    My 822 on Verizon does it as well. Your "skipping record" description is how I would describe it as well.
  8. puzzled jules's Avatar
    Member

    Posts
    4 Posts
    #8  
    My phone came back today, they carried out a software upgrade, guess what it still does it.....
  9. #9  
    Mine does it too, for some reason wp8 fails as a bugless OS that wp7 was. I had Zero issues with my Hd7/ Focus Flash and countless with my 8x.
  10. puzzled jules's Avatar
    Member

    Posts
    4 Posts
    #10  
    I'm getting so fed up with this now, and the echo I get of my own voice when on a call is terrible
    Last edited by puzzled jules; 05-03-2013 at 03:23 AM.
  11. Micah Dawson's Avatar
    Member

    Posts
    1,163 Posts
    Global Posts
    1,196 Global Posts
    #11  
    I was just about to make a thread about this lol and it told me one already existed(thanks WPCENTRAL)

    it isn't a carrier thing as it happens with my lumia 920 on At&t and now T-mobile.
    It's kind of annoying but it isn't too bad.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 11-19-2012, 03:07 AM
  2. Audio interference when changing tracks
    By mapexvenus in forum Samsung Focus S 4G
    Replies: 15
    Last Post: 11-09-2011, 06:01 PM
  3. AUDIO Alerts for Missed calls/texts???
    By Atlanticgrl in forum Windows Phone 7
    Replies: 1
    Last Post: 10-06-2011, 05:35 PM
  4. Glitch when turning auto brightness off
    By KingKobe in forum Samsung Focus
    Replies: 3
    Last Post: 02-16-2011, 10:08 PM

Posting Permissions