Welcome to the WPCentral Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
  1. Sulslim's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
       #1  
    I have problem (with Nokia 920) Can't sign in with Microsoft Account - always shows me the text - "We're having a problem with signing in. Make sure that you have good reception. If you do, the problem may be at the other end. Wait a little while and try again"
    I have a good connection (can open any site by 3G or WiFi) !!! And my account works normal with all other devices (for example with my Samsung Omnia 7 and PC ) !!!!



    I don't know how to add my account on my Windows Phone 8 Lumia 920 (Mobile operator O2 Germany)

    I even did the Resetting of my phone but it still doesn't works :(((((

    Please help :(



    Thanx
  2. #2  
    Have you been able to solve this issue? Lumia 920, att
  3. EDDS's Avatar
    Member

    Posts
    118 Posts
    #3  
    I'm having the same problem, anyone know a fix?
  4. Guzzler3's Avatar
    Member

    Posts
    811 Posts
    #4  
    Have you tried logging in via a computer browser first? Just to verify that there isn't an issue with your account on the back end.
    Guz

    [S]iPhone 3G[/S]
    [s]Blackberry 6320[/s]
    Lumia 810
  5. EDDS's Avatar
    Member

    Posts
    118 Posts
    #5  
    Figured it out, it was because the date was set wrong even though it was on automatic but I just switched that off and set the right date then switched auto back on and it worked.
  6. Mark Dart's Avatar
    Member

    Posts
    59 Posts
    #6  
    Quote Originally Posted by EDDS View Post
    Figured it out, it was because the date was set wrong even though it was on automatic but I just switched that off and set the right date then switched auto back on and it worked.
    Thanks this worked for me

Posting Permissions