Welcome to the WPCentral Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 3 of 3
  1. soumitro316's Avatar
    Member

    Posts
    107 Posts
       #1  
    I have a Samsung Omnia W(Focus Flash)..recently I've noticed that whenever I connect my phone to the power supply...its starts lagging pretty bad..especially the home screen...cant scroll smoothly..however the moment I disconnect the charger it becomes perfectly normal...does anyone else have problem?and any help please??
  2. jmwhite19's Avatar
    Member

    Posts
    22 Posts
    #2  
    That is likely due to Zune Wireless Sync. Wireless Sync occurs when you plug in your phone using the USB cable (either power supply or USB Connection). This causes the lag type effect you are describing, as far as I know there isn't a proper solution to it, its occurred with me since I've had my Lumia 800. A workaround is to just disable Wireless Sync in Zune.
    Last edited by jmwhite19; 02-06-2013 at 11:57 AM.
    Thanked by:
  3. soumitro316's Avatar
    Member

    Posts
    107 Posts
       #3  
    Now that I think of it,this has started after I set up wireless charging..thanks:)

Similar Threads

  1. Battery is draining while phone is charging !!
    By datisdesign in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 4
    Last Post: 01-28-2013, 11:08 AM
  2. Windows Phone gets slow while charging
    By rnpereira in forum Windows Phone 7
    Replies: 17
    Last Post: 09-06-2012, 08:48 AM
  3. phone turns on while charging
    By wkesi2 in forum Nokia Lumia 900
    Replies: 2
    Last Post: 08-25-2012, 06:00 AM
  4. Replies: 7
    Last Post: 08-23-2012, 07:19 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 01-07-2012, 12:07 PM

Posting Permissions