Welcome to the WPCentral Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 3 of 3
  1. rcballa12's Avatar
    Member

    Posts
    38 Posts
       #1  
    WPCentral - has anyone else experienced their 7.8 device (mine is a Lumia 900) getting into a state where the Start screen is completely blank? I can swipe down the time and signal bars, use Bing search, use the camera, etc - but the Start screen will not load tiles and is completely blank.

    I will try to reproduce this but the only things I remember doing were looking at email using the built-in email app, and I may have accidentally hit the search capacitive button while reading. Then I backed out using multiple back-button presses until I reached a blank Start screen.

    I had to turn off the phone and restart it in order for the tiles to come back. Also, swiping to the full app list showed the list for a split second but then went blank each time.
  2. Bearach's Avatar
    Member

    Posts
    346 Posts
    #2  
    Deleted.
    Last edited by Bearach; 07-08-2013 at 05:49 PM.
  3. rcballa12's Avatar
    Member

    Posts
    38 Posts
       #3  
    Thanks @Bearach. Hasn't happened again since but I'm certainly curious as to what caused it the first time.

Similar Threads

  1. Possible bug in WP 8 Calendar?
    By gudnuf4u in forum Windows Phone 8
    Replies: 2
    Last Post: 11-28-2012, 05:32 PM
  2. Possible fix for reboots (Worth a try)
    By Coolknight1968 in forum HTC 8X
    Replies: 2
    Last Post: 11-27-2012, 09:51 AM
  3. possible theme bug
    By pikacz in forum Windows Phone 7
    Replies: 5
    Last Post: 02-21-2012, 09:04 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 01-21-2012, 02:53 AM
  5. possible wifi latency bugs?
    By tonyb81#wp in forum Windows Phone 7
    Replies: 10
    Last Post: 04-10-2011, 10:15 PM

Posting Permissions