Results 1 to 23 of 23
  1. WasteSomeTime's Avatar
    Member

    Posts
    872 Posts
    Global Posts
    877 Global Posts
       #1  
    Ok I have no idea where to stick this. So move if you want. I have a Samsung focus flash and everytime I look up anything on the images on Bing, it doesn't find any matches or results. This has been happening for quite some time. I have to use google search as an alternative. Is there some way to fix this?

    Thanks in advance.
    Sent from my SGH-i677 using Board Express
  2. willied's Avatar
    Member

    Posts
    706 Posts
    Global Posts
    709 Global Posts
    #2  
    My sister's Trophy is having the same problem.
  3. bpigz's Avatar
    Member

    Posts
    6 Posts
    #3  
    I also just noticed this problem on my Lumia 900 a few days ago.
  4. Andrew Z's Avatar
    Member

    Posts
    55 Posts
    #4  
    I've been noticing this on my lumia 900 too. Not all the time, but it REALLY makes Bing search hard to use/demonstrate when I try and show the glories of WP :(
  5. Daniel Ratcliffe's Avatar
    Retired Moderator

    Posts
    2,742 Posts
    Global Posts
    4,396 Global Posts
    #5  
    This affected my HTC TITAN too. Bing search: "Nokia Lumia 920". Swipe to images, the phone says "Were you looking for 'Nokia Lumia 920'" - I kid you not, it actually did that!

    "Fortune cookie said: 'Outlook not so good'. I said: 'Sure, but Microsoft ships it anyway'."
  6. ryande79's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    Global Posts
    2 Global Posts
    #6  
    I have an HTC Radar and have had this problem for more than a week now.
  7. #7  
    I have noticed this too, but where it seems to be happening is when you search for something that doesnt come up in the suggestions.

    For example:
    Search for 'Simpsons' - No results.
    Type 'Simpso' and the first suggestion (for me) is 'simpson games', choose it - images show up.

    No idea why, but it is what I have found. Im using a Lumia 800 on Telus in Canada.
  8. WasteSomeTime's Avatar
    Member

    Posts
    872 Posts
    Global Posts
    877 Global Posts
       #8  
    The web results work, but it never finds images.
    Now I have to unnecessarily pin the google home page.
    Sent from my SGH-i677 using Board Express
  9. scsgoal's Avatar
    Member

    Posts
    21 Posts
    Global Posts
    22 Global Posts
    #9  
    Same issue. 900 on AT&T
  10. #10  
    Quote Originally Posted by WasteSomeTime View Post
    The web results work, but it never finds images.
    Now I have to unnecessarily pin the google home page.
    Sent from my SGH-i677 using Board Express
    The web results work for me too, but not 'local' or 'images'.

    Although its not what you are searching for, do images come up when you choose one of the suggestions? Maybe its an issue with custom searches?
  11. bpigz's Avatar
    Member

    Posts
    6 Posts
    #11  
    I have noticed this too, but where it seems to be happening is when you search for something that doesnt come up in the suggestions.

    For example:
    Search for 'Simpsons' - No results.
    Type 'Simpso' and the first suggestion (for me) is 'simpson games', choose it - images show up.

    No idea why, but it is what I have found. Im using a Lumia 800 on Telus in Canada.

    Even when using Bing suggestions it doesn't always work. Only worked once for me when I tried it again today when using the suggestions.
  12. WasteSomeTime's Avatar
    Member

    Posts
    872 Posts
    Global Posts
    877 Global Posts
       #12  
    Google works fine although I don't like google image search. And local does work buy only through the search capacitive button, not through ie.
    Sent from my SGH-i677 using Board Express
  13. yehuda92's Avatar
    Member

    Posts
    49 Posts
    #13  
    Hey guys, I just tweeted this at the wp support team... lets see if they have any advice...
  14. yehuda92's Avatar
    Member

    Posts
    49 Posts
    #14  
    Right... seems like there blowing me off... tweet at them with your info and problem... @WinPhoneSupport
  15. yehuda92's Avatar
    Member

    Posts
    49 Posts
    #15  
    What region are you guys in btw?
  16. iloveamystery's Avatar
    Member

    Posts
    179 Posts
    Global Posts
    180 Global Posts
    #16  
    Sometimes Bing images work on my phone, and sometimes they don't. It seems if the person isn't super famous, it won't show pictures, and I don't think I've seen it display pictures for inanimate objects yet.
  17. Corepc's Avatar
    Member

    Posts
    1,158 Posts
    #17  
    Have the problem has well now. Was working a few days ago.
    Not sure what it could be perhaps something Microsoft related...
    Nokia Lumia 521 (GDR3/Black) - TMobile Prepaid Unlimited + 2.5gb Hotspot
    New-Nokia Lumia AT&T 520 - Net10 AT&T
    Broke - Focus Flash (Locked) OS=7.10.8862.14 (Net10 AT&T)
    Net10/Straight Talk AT&T Apn Data for Samsung Wireless Manager
  18. Apoc's Avatar
    Member

    Posts
    320 Posts
    #18  
    Before the update last night, I couldn't get anymore images on Bing. Just tried it and now it's working fine.
  19. interopbyt's Avatar
    Developer

    Posts
    808 Posts
    Global Posts
    811 Global Posts
    #19  
    It didn't work on my fully unlocked trophy, but my 822 arrived and everything seems fine... Hmm...
  20. #20  
    It's working on my Lumia 900 running 7.8 on AT&T.
  21. yehuda92's Avatar
    Member

    Posts
    49 Posts
    #21  
    Ok so after spending ove an hour "talking" to customer support, they basically said that my region is no longer supported... but when I tried again in the morning It miraculously worked again...
  22. #22  
    Seems to be working now for me too...Telus - Lumia 800 - Canada.
  23. WasteSomeTime's Avatar
    Member

    Posts
    872 Posts
    Global Posts
    877 Global Posts
       #23  
    Oh ****s working again.
    Sent from my SGH-i677 using Board Express

Similar Threads

  1. Replies: 126
    Last Post: 07-29-2012, 07:27 AM
  2. No music search on my Bing app
    By percistratus in forum Windows Phone 7
    Replies: 6
    Last Post: 03-24-2012, 11:14 AM
  3. zune with no image
    By xxxiceboyxxx in forum Zune
    Replies: 2
    Last Post: 10-20-2011, 10:41 AM
  4. "no updates found" question
    By SEKKDS in forum Windows Phone 7
    Replies: 7
    Last Post: 09-30-2011, 11:29 AM
  5. Search history on bing
    By kregstrong in forum Windows Phone 7
    Replies: 1
    Last Post: 07-11-2011, 08:31 AM

Posting Permissions

B