Results 1 to 23 of 23
  1. nogaranob's Avatar
    Member

    Posts
    3 Posts
       #1  
    I've noticed that my Me Tile does not update my FB activities accurately. For example, when I am tagged, mentioned or when someone posts in my FB wall my Me Tile doesn't notify me. But when I do get notifications I can't see the messages I was mentioned in or the photos I was tagged in. Even if the tagged photo was uploaded by myself. It only started yesterday August 11, 2012 (GMT+8 timezone). Twitter notifications in the Me Tile works fine. As well as the the Twitter and FB updates in the People Hub. I've already done a hard reset on my phone but the problem is still there. Can somebody help me?
  2. Nitrolx's Avatar
    Member

    Posts
    5 Posts
    #2  
    My lumia 800 is doing the same thing
  3. rubberduckuy's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    Global Posts
    2 Global Posts
    #3  
    yep same here too, deleted and readded FB, rebooted, tried on WiFi and mobile network as it says "it may be a connection issue" when I try to view what notifications I do have come through. Haven't reset but personally I draw the line there as given that twitter works its unlikely its the lumia imo. Last time I saw the updates work correctly was Friday so timing seems to coincide
  4. Andie102's Avatar
    Member

    Posts
    7 Posts
    #4  
    I'm also getting the same issue, only for the last few days
  5. Andie102's Avatar
    Member

    Posts
    7 Posts
    #5  
    There is also thread on this subject on the general forum
  6. nogaranob's Avatar
    Member

    Posts
    3 Posts
       #6  
    So I guess I'm not the only one having a problem. Thanks guys. Hope some fix comes in the next few days.
  7. aubreyq's Avatar
    Member

    Posts
    1,246 Posts
    Global Posts
    1,267 Global Posts
    #7  
    I came here to start a thread about this. Looks like I'm not the only one. I'm on AT&T with the Focus. Same problems as you guys: Cannot view FB pictures from the Me tile and not getting updated notifications. Problem started yesterday. Anyone email WPCentral about it? They sometimes make blog posts so the whole community can chime in if they are having these problems and then reach out to Microsoft.
  8. #8  
    Its a FB issue and it was on going since March but now it is just accumulative. Since last night I cannot see my own profile pictures! - add that to on going issue with only 1 notification for 100 comments on a pic or status etc. mentioned already on other threads too.
  9. deadwrong03's Avatar
    Member

    Posts
    661 Posts
    #9  
    Quote Originally Posted by rockstarzzz View Post
    Its a FB issue and it was on going since March but now it is just accumulative. Since last night I cannot see my own profile pictures! - add that to on going issue with only 1 notification for 100 comments on a pic or status etc. mentioned already on other threads too.
    ive been having those picture issues since yesterday as well. this problem has been going on for a long time now we all need to let microsoft know they need to address this issue
  10. sohail mahajan's Avatar
    Member

    Posts
    9 Posts
    #10  
    Same problem with my nokia lumia 800
  11. gregoron's Avatar
    Member

    Posts
    109 Posts
    #12  
    My Me tile notification is clear today. I wonder if the problem is fixed?
  12. #13  
    Everything good here too
  13. MrBurrrns's Avatar
    Banned

    Posts
    170 Posts
    Global Posts
    175 Global Posts
    #14  
    Quote Originally Posted by eric12341 View Post
    Everything good here too
    But did you experience problems before?
  14. gregoron's Avatar
    Member

    Posts
    109 Posts
    #15  
    Quote Originally Posted by MrBurrrns View Post
    But did you experience problems before?
    a

    Speaking for myself, I constantly had 2 or 3 notifications showing when there should be none.
  15. #16  
    Notifications and FB chat fixed here! I am not sure how long it will stay fixed for though.
  16. Mitlov's Avatar
    Member

    Posts
    390 Posts
    #17  
    My Me tile had been having problems for about a week, so I was using the painfully-slow FB app instead. My Me tile is now working again.

    I'm using an HTC 7 Pro on US Cellular, so this doesn't appear to be model-specific or carrier-specific.
  17. Andie102's Avatar
    Member

    Posts
    7 Posts
    #18  
    all good for me now also. Pictures and notifications ok
  18. deadwrong03's Avatar
    Member

    Posts
    661 Posts
    #19  
    me tile is also working for me as well notifications pictures and all
  19. Daakkon's Avatar
    Member

    Posts
    62 Posts
    #20  
    the only updates I've been seeing is when someone else posts a new picture. How do I stop that from showing up?
  20. Andie102's Avatar
    Member

    Posts
    7 Posts
    #21  
    That should be part of your Facebook settings, you can do this vs globally, by group or individually in your settings
  21. erniep5's Avatar
    Member

    Posts
    3 Posts
    Global Posts
    4 Global Posts
    #22  
    Mine stopped working after the new OS update. I even brought it to at&t and they could not figure it out.
  22. 1jaxstate1's Avatar
    Member

    Posts
    3,219 Posts
    Global Posts
    3,438 Global Posts
    #23  
    Mine doesn't work for the facebook app or the Me tile. But when I actually open the FB app, I can see that I have some notifications.

    The Me tile does show @ messages from my twitter followers correctly now.

Posting Permissions

B