Results 1 to 7 of 7
  1. DiegoMoBa's Avatar
    Member

    Posts
    6 Posts
       #1  
    I'm not getting any kind of push notification now, this issue started first with beez and sendtowp7 now every app I have won't send push or even display the live tiles properly.
    The live tile for my motweet just froze with my tweeter icon and weatherbug just doesn't work.
    Any idea how to fix this, or if MS is working in any kind of fix for this issue?
  2. 1jaxstate1's Avatar
    Member

    Posts
    3,219 Posts
    Global Posts
    3,438 Global Posts
    #2  
    I had this problem with AlphaJax and Beezz. I think I passed the push app limit. I wouldn't get any push notifications afterwards. I need up having to factory restore my phone after a failed forced NoDo attempt. Afterward, everything worked again.

    Sent from my Samsung Focus using Board Express
    Goodbye Dooley! You will NOT be missed!:@
    Bring back the WeeeeeBeeeeaaarrrr
  3. DiegoMoBa's Avatar
    Member

    Posts
    6 Posts
       #3  
    I guess I would have to try the reset, tnx!!

    Sent from my LG Optimus 7 using Board Express
  4. 1jaxstate1's Avatar
    Member

    Posts
    3,219 Posts
    Global Posts
    3,438 Global Posts
    #4  
    I only did that because I had too. Fixing the push problem was a accident. You'll lose everything on your phone. I'll try to remove apps that use push services one at a time first.

    Sent from my Samsung Focus using Board Express
    Goodbye Dooley! You will NOT be missed!:@
    Bring back the WeeeeeBeeeeaaarrrr
  5. DiegoMoBa's Avatar
    Member

    Posts
    6 Posts
       #5  
    Yeah I'm not going to do it because my contacts are merged on the phone and merge them again would be a pain in the ***(there should be a way to export contacts form the phone btw).
    The thing is that I usually fixed this by uninstalling the apps with push but now it just won't work, I already removed the apps that uses push and got nothing.
    I'm gonna give it another try by removing all the apps, but it seems like this solution is only momentary
  6. 1jaxstate1's Avatar
    Member

    Posts
    3,219 Posts
    Global Posts
    3,438 Global Posts
    #6  
    Yeah. Its a pain in the *** adding everything back to the phone. Hopefully MS will have a fix for this problem soon.

    Sent from my Samsung Captivate using TapaTalk
    Goodbye Dooley! You will NOT be missed!:@
    Bring back the WeeeeeBeeeeaaarrrr
  7. ctt1wbw's Avatar
    Member

    Posts
    142 Posts
    Global Posts
    2,143 Global Posts
    #7  
    If you guys are dev unlocked, I wrote a blog post about what I did to mine. Got it working great now.

    Registry hacking on Windows Phone 7 « The JAFO blog!
    Let's go, Tar Heels! Follow me on Twitter @ctt1wbw
    My pathetic blog: www.sk1wbw.wordpress.com

Tags for this Thread

Posting Permissions

B