Welcome to the WPCentral Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
  1. fast200's Avatar
    Member

    Posts
    2 Posts
       #1  
    Anyone else having issues with wifi? Most of the time it is great but after being on awhile it bogs down and becomes slower than HSPA+.
  2. edboogie78's Avatar
    Member

    Posts
    64 Posts
    #2  
    I haven't noticed anything , but I'll keep an eye out for it.

    Sent from my SGH-i937 using Board Express
  3. syang87's Avatar
    Member

    Posts
    76 Posts
    Global Posts
    272 Global Posts
    #3  
    I'm starting to notice the WiFi issues too. Mine is a little different. It doesnt connect sometimes.
  4. danielfilbert's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #4  
    I have the exact same issues as descriped. Most of the time i only run on mobile data connections, because wifi screws up.

    If anyone have heard about a solution, i would love to learn it.
  5. Corepc's Avatar
    Member

    Posts
    1,226 Posts
    Global Posts
    1,229 Global Posts
    #5  
    Quote Originally Posted by danielfilbert View Post
    I have the exact same issues as descriped. Most of the time i only run on mobile data connections, because wifi screws up.

    If anyone have heard about a solution, i would love to learn it.
    Does it happen when you turn off you cell data connection?

    Does it happen with more than wifi aka work, friends, home or just one location, if just one location you could always add the mac address into the wifi router settings..?
    TMobile Nokia Lumia 521 (GDR3/Black) - Prepaid Unlimited + 3gb Hotspot
    AT&T Nokia Lumia 520 - Net10 AT&T
    Retired Focus Flash (wp7.8 = 7.10.8862.14)
    Net10/Straight Talk AT&T Apn Data for Samsung Wireless Manager
    WPCentralApp Beta Tester
  6. mrjamses's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #6  
    I was having a similar problem and Samsung support suggested I reset my router, which seems to work whenever I have the issue.

Posting Permissions