Welcome to the WPCentral Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 7 of 7
  1. JJ Win's Avatar
    Member

    Posts
    4 Posts
       #1  
    My Nokia Lumia 920 is not charging for some odd reason. I was using the lumia awhile ago and was letting it charge. When I plugged it back in to charge again it wasn't connecting, it hasn't popped up the sound or icon that it is charging. I have tried connecting it to the PC and in wall charger and I also have tried plugging a different charger cord into it and nothing has worked. Any ideas?
  2. JJ Win's Avatar
    Member

    Posts
    4 Posts
       #2  
    Bump?
  3. jfa1's Avatar
    Member

    Posts
    2,309 Posts
    Global Posts
    2,388 Global Posts
    #3  
    have you tried a soft reset
    Your smartphone is only as smart as YOU let it be!
  4. denzilla's Avatar
    Member

    Posts
    174 Posts
    #4  
    I have this issue from time to time. Sometimes there is also a long delay from the time you plug it in till it actually indicates its charging. Figured the USB port in mine was crap.
  5. JJ Win's Avatar
    Member

    Posts
    4 Posts
       #5  
    Yes, I've tried a soft reset and a hard reset.
  6. JJ Win's Avatar
    Member

    Posts
    4 Posts
       #6  
    I figured out it wasn't working when it was at like 79% and i tried unplugging it for a few minutes and plugging it back in, still no results. I have also tried 3 different chargers without any result either.
  7. Daniel Ratcliffe's Avatar
    Retired Moderator

    Posts
    2,815 Posts
    Global Posts
    4,474 Global Posts
    #7  
    Sounds to me as though the port in the phone that receives the charge is borked. Take it to a Nokia Care Store.

    "Fortune cookie said: 'Outlook not so good'. I said: 'Sure, but Microsoft ships it anyway'."

Posting Permissions