Welcome to the WPCentral Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
  1. Nathan Walker's Avatar
    Member

    Posts
    2 Posts
       #1  
    As title states, went to bed with phone perfectly okay, never had an issue to this day with it so far (just over 3 weeks) woke up this morning to this;
    http://img824.imageshack.us/img824/7761/img1206rw.jpg
    (phone has never been dropped and is in flawless condition btw)
    Has anyone else experienced this? reason i'm posting and not taking it back straight away is I live in Aus and Telstra will send this all the way back to Nokia to confirm that it wasn't me who did this, then their own techs will look at it to be 200% sure, and without a spare phone and this being a both personal and business phone, going more than a week will become very problematic for me
    Any help greatly appreciated
  2. conanheath's Avatar
    Member

    Posts
    450 Posts
    Global Posts
    588 Global Posts
    #2  
    Never had it happen. Might try a factory reset before you send it back. By some chance it may be software related, but my money is on hardware problem.
  3. homieson89's Avatar
    Member

    Posts
    82 Posts
    #3  
    Try this. This usually helps.
  4. zipro's Avatar
    Member

    Posts
    263 Posts
    Global Posts
    552 Global Posts
    #4  
    Quote Originally Posted by Nathan Walker View Post
    As title states, went to bed with phone perfectly okay, never had an issue to this day with it so far (just over 3 weeks) woke up this morning to this;
    http://img824.imageshack.us/img824/7761/img1206rw.jpg
    (phone has never been dropped and is in flawless condition btw)
    Has anyone else experienced this? reason i'm posting and not taking it back straight away is I live in Aus and Telstra will send this all the way back to Nokia to confirm that it wasn't me who did this, then their own techs will look at it to be 200% sure, and without a spare phone and this being a both personal and business phone, going more than a week will become very problematic for me
    Any help greatly appreciated
    Yeah, that's not bad pixels, that's a damaged LCD screen. I just had the exact same thing happen to my Nexus 7. Send it in for a screen replacement.
  5. zipro's Avatar
    Member

    Posts
    263 Posts
    Global Posts
    552 Global Posts
    #5  
    Quote Originally Posted by homieson89 View Post
    Try this. This usually helps.
    You're kidding, right? Have you looked at the picture the OP has provided?
  6. Nathan Walker's Avatar
    Member

    Posts
    2 Posts
       #6  
    Quote Originally Posted by zipro View Post
    Yeah, that's not bad pixels, that's a damaged LCD screen. I just had the exact same thing happen to my Nexus 7. Send it in for a screen replacement.
    Ah right, I'll call Nokia Australia and hopefully they'll send me a replacement while they fix mine, I'm hoping this is doable anyway, going through the telco would take weeks. Thanks

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 12-04-2012, 02:28 AM
  2. Replies: 17
    Last Post: 11-09-2012, 12:42 AM
  3. "Blurry" Screen, Alternate Rows of Pixels Dimmer
    By tiwizard in forum HTC Arrive / 7 Pro
    Replies: 0
    Last Post: 05-27-2011, 01:10 PM

Posting Permissions