Results 1 to 6 of 6
  1. Alberich60615's Avatar
    Member

    Posts
    5 Posts
       #1  
    Hi All,

    My first WP was the Lumia 900, for which I was gifted a Nokia Play 360 to play music through. The thing worked like a champ--good sound, easy to use, reasonable portable, and a battery that didn't know what it meant to stop. Now that I've upgraded to the Lumia 920, though, the Play 360 has become (at least wirelessly), a nice paperweight. The two devices recognize each other, no problem, and I watch the status go from "Not Connected" to "Connected" to "Connected Music" in about one second flat. Problem is, I start playing music on the phone, no sound comes out of the speaker. I don't think it's a purely volume-related issue, since the thing works fine when connected physically. I've really been itching to get a second speaker for the stereo effect, but until I can resolve this, it's a no-go. So, any of you wonderful people out there experienced this and found a solution? Or at least somebody out there smarter than me (let's set the bar low!) that can figure out what's going on? I'm afraid I'm just too far behind in understanding some of the technology out there...

    Thanks!
    Alberich
  2. MonsterMag's Avatar
    Member

    Posts
    10 Posts
    #2  
    Do you have tap and send enabled? My Play 360 connects just fine and I have BT and tap & send on. Check volume on speaker and your 920. Hope some of this helps.
  3. Alberich60615's Avatar
    Member

    Posts
    5 Posts
       #3  
    Quote Originally Posted by MonsterMag View Post
    Do you have tap and send enabled? My Play 360 connects just fine and I have BT and tap & send on. Check volume on speaker and your 920. Hope some of this helps.
    I gave that a shot, but no luck. Probably it's just something silly that I'm overlooking, but I'll keep trying to figure it out.

    Thanks!
  4. Alberich60615's Avatar
    Member

    Posts
    5 Posts
       #4  
    Silly me, problem solved: For anyone else out there that's as tech-unsavvy as I was, it turns out that a simple reset of the speaker was enough to make it happy. I hope it plays well with it's adopted brother when he arrives...

    Cheers!
  5. Beltelmel's Avatar
    Member

    Posts
    87 Posts
    #5  
    Are you sure they are BT connected? Is the power light on the 360 blue?
    Verify your volume settings. I remember that on my original 920, the volume buttons on both the 920 and 360 were independent of each other....meaning I could raise the volume to max on the phone and then still increase it further on the 360. But, I always found that the 360's volume defaulted to 0 upon power up.
    That's not the case anymore. On my current 920 whenever I raise the volume using the 360 buttons the volume indicator on the phone increases in tandem.
  6. Beltelmel's Avatar
    Member

    Posts
    87 Posts
    #6  
    Just saw your "fix" post. Cool!

Similar Threads

  1. Unlocked Rogers Nokia Lumia 920 & T-MOBILE USA MMS Issue
    By GameOver69 in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 50
    Last Post: 04-17-2014, 11:43 PM
  2. Nokia Lumia 920 - Nokia Music not working
    By zfarooq in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 5
    Last Post: 09-11-2013, 03:14 PM
  3. Replies: 84
    Last Post: 12-12-2012, 10:36 AM
  4. Where to buy the Nokia Play 360 online?
    By blackprince in forum Windows Phone Accessories
    Replies: 5
    Last Post: 07-21-2012, 08:31 AM
  5. Replies: 2
    Last Post: 01-14-2012, 05:59 PM

Posting Permissions

B