Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 40 of 40
  1. WayCool's Avatar
    Member

    Posts
    173 Posts
    Global Posts
    213 Global Posts
       #26  
    Just got a tweet back from AT&T support on purchasing the 900 off contract to us with go phone... its a no go...

    At least officially
  2. hasasimo's Avatar
    Member

    Posts
    637 Posts
    #27  
    What are you guys doing about data on your Go Phone? Go Phone data prices are ridiculous if memory serves.
  3. WayCool's Avatar
    Member

    Posts
    173 Posts
    Global Posts
    213 Global Posts
       #28  
    $25 for 500 meg. I guess if you use more than that it can get ridiculous ... I normaly use about 350-400 meg a month... :)
  4. ji37's Avatar
    Member

    Posts
    10 Posts
    #29  
    i'm interested in gophone because my mobile use is sporadic. I live in a place with no cell signal, work from home most of the time, and only need cell when I head to town or travel. When I do, I use voice a lot. Therefore, I love the $2/day with unlimited voice from gophone (that's max $2/day only on the days I make/receive a call, which could be 3 or 4 days a month). As for data, I only need the email to trickle in and do infrequent searches (for tunes, I just whistle).
  5. ji37's Avatar
    Member

    Posts
    10 Posts
    #30  
    my 900 arrived today, i took it to the att store, and they hooked it up with a new sim to my existing gophone account. incredible device, and voice/data working fine on gophone.
  6. moc426's Avatar
    Developer

    Posts
    179 Posts
    Global Posts
    185 Global Posts
    #31  
    Does MMS work?

    Quote Originally Posted by ji37 View Post
    my 900 arrived today, i took it to the att store, and they hooked it up with a new sim to my existing gophone account. incredible device, and voice/data working fine on gophone.
  7. WayCool's Avatar
    Member

    Posts
    173 Posts
    Global Posts
    213 Global Posts
       #32  
    Where did you purchase the phone?

    Sent from my SGH-i917 using Board Express
  8. cj-m's Avatar
    Member

    Posts
    240 Posts
    Global Posts
    282 Global Posts
    #33  
    Quote Originally Posted by 0mie View Post
    I cut the T-Mobile SIM myself and put it in the phone. It was detected just fine. I got the phone in the mail about an hour ago

    Sent from my Lumia 900 using Board Express
    Yes! I am going to high jack this thread! Tell us more?!

    Did you get the non-commitment phone? Did you have to unlock it? Are you getting decent enough data speed, etc?

    The reason i ask is that i want to get a 900 and bung my T-Mobile Sim card in there as well and am not too sure if it will work or if i have to get it unlocked, etc
  9. hasasimo's Avatar
    Member

    Posts
    637 Posts
    #34  
    Quote Originally Posted by cj-m View Post
    Yes! I am going to high jack this thread! Tell us more?!

    Did you get the non-commitment phone? Did you have to unlock it? Are you getting decent enough data speed, etc?

    The reason i ask is that i want to get a 900 and bung my T-Mobile Sim card in there as well and am not too sure if it will work or if i have to get it unlocked, etc
    You'll only get Edge (2G) data speeds.
  10. ji37's Avatar
    Member

    Posts
    10 Posts
    #35  
    Here's an update. I purchased this phone from Amazon off contract for $449. I don't know if i had to unlock it, but i handed it to a nice fellow at an ATT store and asked him to put in a compatible gophone microsim and to make it use my existing gophone account. He slipped in the microsim and did some config work and made some calls to a support line, but not sure if 'unlocking' was one of the steps. (sorry, wish i could tell you what all that was).

    Not 100% what MMS is, but i think it's not working. I took a pic and then tried to send it using the WP7 "Messaging" facility. It kept responding with "Can't send message, Try again" I could use this same Messaging thingy to send a text-only message.

    A few more items....
    --Build
    My firmware version is: 2175.1022.8112.12084

    --Speed
    I don't know where else to check on what kind of speeds i'm getting, but the little note at the top of the screen next to the signal bars is saying 4G. I live in a place where ATT does not support LTE, so i must be tapping into some other 4G flavor. Sorry, i wish i knew more about this. If you can tell me where to look on the phone for more info, i'll report back.

    --Data Config
    First, to get the data to work, i had to add an APN (i subsequently removed it, and it seems to be a necessary step). I found these settings on some other thread:
    1. Go to Settings
    2. Select Cellular
    3. Click Add APN (will read Edit APN if you've already got one!)
    4. APN: wap.cingular
    5. User name: wap@cingulargps.com
    6. Password: cingular1

    --GPS
    since i update to the new build (12084) GPS is not working properly. I don't see anyone else having this problem, and i've logged a support request to nokia. looks like they aren't open until Monday.
  11. ji37's Avatar
    Member

    Posts
    10 Posts
    #36  
    Quote Originally Posted by ji37 View Post
    Here's an update. I purchased this phone from Amazon off contract for $449. I don't know if i had to unlock it, but i handed it to a nice fellow at an ATT store and asked him to put in a compatible gophone microsim and to make it use my existing gophone account. He slipped in the microsim and did some config work and made some calls to a support line, but not sure if 'unlocking' was one of the steps. (sorry, wish i could tell you what all that was).

    Not 100% what MMS is, but i think it's not working. I took a pic and then tried to send it using the WP7 "Messaging" facility. It kept responding with "Can't send message, Try again" I could use this same Messaging thingy to send a text-only message.

    A few more items....
    --Build
    My firmware version is: 2175.1022.8112.12084

    --Speed
    I don't know where else to check on what kind of speeds i'm getting, but the little note at the top of the screen next to the signal bars is saying 4G. I live in a place where ATT does not support LTE, so i must be tapping into some other 4G flavor. Sorry, i wish i knew more about this. If you can tell me where to look on the phone for more info, i'll report back.

    --Data Config
    First, to get the data to work, i had to add an APN (i subsequently removed it, and it seems to be a necessary step). I found these settings on some other thread:
    1. Go to Settings
    2. Select Cellular
    3. Click Add APN (will read Edit APN if you've already got one!)
    4. APN: wap.cingular
    5. User name: wap@cingulargps.com
    6. Password: cingular1

    --GPS
    since i update to the new build (12084) GPS is not working properly. I don't see anyone else having this problem, and i've logged a support request to nokia. looks like they aren't open until Monday.
    ---GPS
    just did a phone reset, and the GPS is working again. not sure what's up with that, but i'll take it.
  12. akhristov's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #37  
    Bump... So what's the verdict?
  13. Teamteal's Avatar
    Member

    Posts
    13 Posts
    #38  
    Quote Originally Posted by akhristov View Post
    Bump... So what's the verdict?
    you can use it with go phone. i am using it via go phone.
  14. inteller's Avatar
    Member

    Posts
    2,455 Posts
    Global Posts
    2,459 Global Posts
    #39  
    why would you pay MORE for Gophone service when you can get unlimited for $45 on Straight Talk on the same network?
  15. Teamteal's Avatar
    Member

    Posts
    13 Posts
    #40  
    Quote Originally Posted by inteller View Post
    why would you pay MORE for Gophone service when you can get unlimited for $45 on Straight Talk on the same network?
    i am paying alot less than 45 a month. plus i travel.
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

B