Welcome to the WPCentral Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 15 of 15
  1. Ultimateone's Avatar
    Member

    Posts
    775 Posts
       #1  
    I have no idea what's going on and I'm hoping this isn't the norm with this phone trying to text a pic? Reminds of the old Android days. Anyone else have this problem?

    Thanks
  2. TaliZorah's Avatar
    Member

    Posts
    623 Posts
    Global Posts
    671 Global Posts
    #2  
    Not the norm at all. I had this issue for about an hour and it cleard itself after I rebooted the phone. Havent had a problem since. You might want to try that. Or since you just got it, try a factory reset now since you probably dont have much loaded.
  3. mud314's Avatar
    Member

    Posts
    63 Posts
    Global Posts
    501 Global Posts
    #3  
    I've noticed the same thing. It appears to only happen (to me anyways) with photos I've taken with the camera. Photos that are preloaded seem to go out just fine. I've already factory reset the phone. Haven't called VZ yet.
  4. Ultimateone's Avatar
    Member

    Posts
    775 Posts
       #4  
    Reboot seemed to work so far, scared me
  5. db4williams's Avatar
    Member

    Posts
    138 Posts
    #5  
    Never had a problem sending pic (from camera or otherwise) via text on mine.
    I love selling WP8 to my friends and colleagues!
  6. TaliZorah's Avatar
    Member

    Posts
    623 Posts
    Global Posts
    671 Global Posts
    #6  
    Quote Originally Posted by Ultimateone View Post
    Reboot seemed to work so far, scared me
    Good deal. Hopefully you don't have any more issues :)
  7. mixercub's Avatar
    Member

    Posts
    58 Posts
    Global Posts
    749 Global Posts
    #7  
    No issues here either.
  8. stephen_az's Avatar
    Member

    Posts
    746 Posts
    Global Posts
    780 Global Posts
    #8  
    Always fascinates me when people ask whether something a defect or some other obvious problem with their device is the norm. I am waiting for the day that someone posts a photo of a crushed phone with a shattered screen, asking whether everyone's looks the same.
  9. Ultimateone's Avatar
    Member

    Posts
    775 Posts
       #9  
    Quote Originally Posted by stephen_az View Post
    Always fascinates me when people ask whether something a defect or some other obvious problem with their device is the norm. I am waiting for the day that someone posts a photo of a crushed phone with a shattered screen, asking whether everyone's looks the same.
    I posted the thread because it's happening a lot on the 920 and on the 822, that's what the forum is for, to ask questions and get answers, especially since I just got the phone.
  10. Ultimateone's Avatar
    Member

    Posts
    775 Posts
       #10  
    Update again:

    Can not send a pic either on wifi or 4 bars on 4G, sweet
  11. Steephill's Avatar
    Member

    Posts
    50 Posts
    #11  
    Did you try turning off wifi? Mine only sends if wifi is off. Even if I have the same cell signal with wifi on it will fail.
  12. Ultimateone's Avatar
    Member

    Posts
    775 Posts
       #12  
    it just sent 2 pics twice on wifi
  13. daniel nensel's Avatar
    Member

    Posts
    8 Posts
    #13  
    My wifes phone does the same thing. Have reset the phone twice and it works after that. for a while. My best guess would be that some portion of the OS crashed and just didn't restart correctly. Since MMS is sent via a cellular gateway it mgiht be worth trying toggling airplane mode and see if that reset the cellular stack. (i plan to try this on my wifes phone if/when it happens again).
  14. fusioncept's Avatar
    Member

    Posts
    64 Posts
    #14  
    I've noticed rebooting fixes a lot of little bugs when they come up. I wonder if they will get polished out in the next update, Portico.
  15. Ultimateone's Avatar
    Member

    Posts
    775 Posts
       #15  
    Quote Originally Posted by fusioncept View Post
    I've noticed rebooting fixes a lot of little bugs when they come up. I wonder if they will get polished out in the next update, Portico.
    I hope so, I mean sending a text picture should be something a phone should do perfectly in 2012.

Similar Threads

  1. Can not see past 100 Facebook photos in an album
    By hafeezpunjani in forum Windows Phone 8
    Replies: 5
    Last Post: 05-14-2013, 08:11 AM
  2. Can not see Lumia 710 in Windows explorer
    By Yang_H in forum Nokia Lumia 710
    Replies: 3
    Last Post: 03-16-2013, 12:17 AM
  3. AT&T 920 not sending/receiving text messages
    By mammaldood in forum Nokia Lumia 920
    Replies: 5
    Last Post: 11-12-2012, 08:33 PM

Posting Permissions