Results 1 to 9 of 9
  1. aced411's Avatar
    Member

    Posts
    54 Posts
    Global Posts
    56 Global Posts
       #1  
    Maybe someone can offer some advice. I bought the 820 from AT&T and was off to the races. It worked great for a few weeks then I dropped it and scratched the screen. I decided to use my mobile insurance to replace it so I made a claim. The next day I received a new 820 and shipped back my old one. I restored it via the OTA backup/restore option in WP8. It seemed to work ok, but the next day at work I kept having my text messages fail (not send). Following the advice of the Nokia website, I:

    • Shut it down
    • Removed battery
    • Removed Sim
    • Put battery back
    • Booted it (without sim)
    • Shut it down
    • Removed battery
    • Inserted Sim
    • Booted it


    My issues ceased for the rest of the day. The following workday it started happening again. ARGH! I could blame it on the location I work at, but I didn't have this issue AT ALL with the first 820. I'm probably going to contact AT&T soon but I'm guessing they're going to suggest a factory restore. UGH!
  2. WPenvy's Avatar
    Member

    Posts
    248 Posts
    Global Posts
    249 Global Posts
    #2  
    Quote Originally Posted by aced411 View Post
    Maybe someone can offer some advice. I bought the 820 from AT&T and was off to the races. It worked great for a few weeks then I dropped it and scratched the screen. I decided to use my mobile insurance to replace it so I made a claim. The next day I received a new 820 and shipped back my old one. I restored it via the OTA backup/restore option in WP8. It seemed to work ok, but the next day at work I kept having my text messages fail (not send). Following the advice of the Nokia website, I:

    • Shut it down
    • Removed battery
    • Removed Sim
    • Put battery back
    • Booted it (without sim)
    • Shut it down
    • Removed battery
    • Inserted Sim
    • Booted it


    My issues ceased for the rest of the day. The following workday it started happening again. ARGH! I could blame it on the location I work at, but I didn't have this issue AT ALL with the first 820. I'm probably going to contact AT&T soon but I'm guessing they're going to suggest a factory restore. UGH!
    You didn't have any problems activating it right?
  3. Etyrnus's Avatar
    Member

    Posts
    336 Posts
    #3  
    Pic text, or regular? Because the only time I get that message is either no signal or I'm trying to send a pic text when only connected to WiFi.
    Arguing with an ***** is like playing chess with a pigeon.
    You could be the greatest player in the world, but the pigeon will still knock over all the pieces, s--t on the board and strut around triumphantly-Tomtom6 on NcSportbikes.com
  4. aced411's Avatar
    Member

    Posts
    54 Posts
    Global Posts
    56 Global Posts
       #4  
    No issues activating. Regular text. I went a head and reset the phone. We'll see what happens.
  5. aced411's Avatar
    Member

    Posts
    54 Posts
    Global Posts
    56 Global Posts
       #5  
    Reset the phone, the issue still exists. They're sending me a replacement for the replacement.
  6. Corepc's Avatar
    Member

    Posts
    1,158 Posts
    #6  
    Did you try the sim in another phone to make sure that is was not the sim itself..?

    did you check your apn and mmsc settings under cellular ?
    Nokia Lumia 521 (GDR3/Black) - TMobile Prepaid Unlimited + 2.5gb Hotspot
    New-Nokia Lumia AT&T 520 - Net10 AT&T
    Broke - Focus Flash (Locked) OS=7.10.8862.14 (Net10 AT&T)
    Net10/Straight Talk AT&T Apn Data for Samsung Wireless Manager
  7. aced411's Avatar
    Member

    Posts
    54 Posts
    Global Posts
    56 Global Posts
       #7  
    Well I received my new 820 from insurance (yes new not refurb), I get it all updated and loaded, am feeling like the issue is behind me, put it on the charger and what do you know....I wake up this morning with no service at all! Rebooting brought it back. This is bogus man, I don't want to play the swap game over and over but I'm well past my 14-day return period. I'm thinking about contacting Nokia, not sure there are any other options.
  8. aced411's Avatar
    Member

    Posts
    54 Posts
    Global Posts
    56 Global Posts
       #8  
    Nokia in a nutshell told me to keep working with AT&T. Lovely
  9. aced411's Avatar
    Member

    Posts
    54 Posts
    Global Posts
    56 Global Posts
       #9  
    Quote Originally Posted by aced411 View Post
    Nokia in a nutshell told me to keep working with AT&T. Lovely
    All is well. The issue is gone.

Similar Threads

  1. My old text messages are being re-sent
    By RedLife19 in forum Nokia Lumia 900
    Replies: 6
    Last Post: 04-16-2013, 02:35 AM
  2. Call the person who sent you a text message
    By jmcarrillo31068 in forum Windows Phone 7
    Replies: 3
    Last Post: 11-12-2012, 11:50 AM

Posting Permissions

B