Results 1 to 10 of 10
  1. smurfercom's Avatar
    Member

    Posts
    198 Posts
    Global Posts
    241 Global Posts
       #1  
    Started yesterday when I lost wifi rebooted no issues. Today it's complaining about the SD card, but I am still able to access all files I did a hard reset and it's still complaining. So I tested it on the PC W7 and no issues, tested it on the BB Pearl Flip no issues. So the phone is going back period! When I get wifi errors and such and leads to SD corruption or whatever = bad sign. I'll put Fry 30 day post paid to the test tomorrow.
  2. Wyn6's Avatar
    Member

    Posts
    163 Posts
    Global Posts
    164 Global Posts
    #2  
    Sorry to hear that. Sounds like a defective handset. I know you said you rebooted, but did you do a hard reset just to be sure?
  3. Guzzler3's Avatar
    Member

    Posts
    691 Posts
    #3  
    Stuff happens. There is always a small percentage of things made, are made with issues. That is why there is a warranty period. Just don't let it get to you. Exchange it and feel good.
    Guz

    iPhone 3G
    Blackberry 6320
    Lumia 810
  4. smurfercom's Avatar
    Member

    Posts
    198 Posts
    Global Posts
    241 Global Posts
       #4  
    Quote Originally Posted by Guzzler3 View Post
    Stuff happens. There is always a small percentage of things made, are made with issues. That is why there is a warranty period. Just don't let it get to you. Exchange it and feel good.
    Frys is exchanging it for the HTC 8X for an extra 30.00. At least they stand by their 30 day policy. I'll post back in a couple of weeks. Oops scratch that going back to the 810 due to no SD slot for 8X.
    Last edited by smurfercom; 12-10-2012 at 02:40 PM.
  5. jgbstetson's Avatar
    Member

    Posts
    355 Posts
    #5  
    I actually have the same problem. It complains of an SD issue after booting. But I just say Ok and I go on my merry way. No problem accessing or writing files whatsoever.
  6. smurfercom's Avatar
    Member

    Posts
    198 Posts
    Global Posts
    241 Global Posts
       #6  
    Quote Originally Posted by jgbstetson View Post
    I actually have the same problem. It complains of an SD issue after booting. But I just say Ok and I go on my merry way. No problem accessing or writing files whatsoever.
    I found if you connect it to the PC and launch MP it will fix the corruption. But when I start getting WiFi errors is where I draw the line. My BB flip the WiFi radio was one of the first things to go bad so I'm not taking any chances on the newer phone. My feeling is bad memory leaks on these phones. It seems people are having WiFi issues this week with the other phones I'm hoping it's not hardware related and just a poorly coded/rushed OS. The last thing I don't need is another radio going south on me I may have to get insurance because I just don't trust today's hardware QC.
  7. smurfercom's Avatar
    Member

    Posts
    198 Posts
    Global Posts
    241 Global Posts
       #7  
    Just an update I got my replacement yesterday and am very happy. This phone seems to be a lot more snappier, has not rebooted as of yet and read my SD card with no issues. Tested the built in apps and everything is hunky dori.
  8. Guzzler3's Avatar
    Member

    Posts
    691 Posts
    #8  
    Ok, here's something weird. My 810 has been running just fine without any issues, until I turned on the password lock screen.

    WiFi started acting weird, phone lock up, spontaneous reboots, reboot loops (just the T-mobile then the Nokia slash screens), SD card errors.

    I was at the verge of doing a hard reset, when I thought "What have I changed?" I could only think of setting the password. So I turned off the password for the lock screen, and behold, the phone is back being happy again.
    Guz

    iPhone 3G
    Blackberry 6320
    Lumia 810
  9. Wyn6's Avatar
    Member

    Posts
    163 Posts
    Global Posts
    164 Global Posts
    #9  
    Quote Originally Posted by Guzzler3 View Post
    Ok, here's something weird. My 810 has been running just fine without any issues, until I turned on the password lock screen.

    WiFi started acting weird, phone lock up, spontaneous reboots, reboot loops (just the T-mobile then the Nokia slash screens), SD card errors.

    I was at the verge of doing a hard reset, when I thought "What have I changed?" I could only think of setting the password. So I turned off the password for the lock screen, and behold, the phone is back being happy again.
    That is weird. My password has been turned on since day one and I haven't had a single problem out of my phone. It's been quite stellar. Wonder what your issue could be.
  10. edfungus's Avatar
    Member

    Posts
    14 Posts
    Global Posts
    15 Global Posts
    #10  
    Have you tried uninstalling some apps? I found some apps are buggy and there are some system bugs with keeping apps running and the device sleeping. Maybe that is the problem?? Skype gave me some issues like that but after a reinstall, everything was better.

Similar Threads

  1. HELP - I guess I need to go back to iPhone
    By Dthiss in forum Windows Phone 7
    Replies: 11
    Last Post: 06-25-2012, 02:52 PM
  2. Going back to apps you were unhappy with
    By jmerrey in forum Windows Phone Apps
    Replies: 17
    Last Post: 05-24-2011, 03:26 PM
  3. Did you know go back to a previous firmware?
    By Duvi in forum Windows Phone 7
    Replies: 0
    Last Post: 05-10-2011, 05:58 PM

Posting Permissions

B