Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 38
  1. Bjfcm's Avatar
    Member

    Posts
    73 Posts
       #1  
    PLEASE CHECK YOUR VOICE TEXT AND BING VOICE SEARCH;

    About 24 hours ago I attempted to send a Voice Text on my Titan and an error message read.." Coud'nt connect.

    Next I attempted to a Bing Voice Search and the voice states.. " WE'RE SORRY BUT WE CAN'T ACESS THE NETWORK RIGHT NOW. I made sure date connection was on even tried Wi Fi. I unistalled several apps and did a soft reset after . I made room on my phone by deleteing playlist etc. I ve hooked it up to zune and added more space .So you see Ive tried everything, CAN SOMEONE ADVISE SOMETHING I DID'NT TRY??/

    THANKS IN ADVANCE!!
    Last edited by Bjfcm; 03-27-2012 at 07:29 AM.
  2. #2  
    I had this happen to me yesterday. It wasn't the first time either. I think it's an issue on Microsoft's side. Last time I just waited it out. I haven't tried it since last night.
    Thanked by:
    Bjfcm 
  3. Bjfcm's Avatar
    Member

    Posts
    73 Posts
       #3  
    Quote Originally Posted by Figure 8 Dash View Post
    I had this happen to me yesterday. It wasn't the first time either. I think it's an issue on Microsoft's side. Last time I just waited it out. I haven't tried it since last night.
    I know . MIne started yesturday as well . Your the 1st and only person to experience this. I was on the phone with tier 1 and 2 Support and tier 2 ( Warrenty) said do a hard reset . They even shut my device down and turned it back on with no results.

    Could you and anyone else who reads this try to use bing Voice Search or Voice Text to see how wide spread this is?

    Thank you kindly
  4. itcrack's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #4  
    Both my wife and my phones both that the issue. They started this past Saturday (3/24/12).
    Thanked by:
    Bjfcm 
  5. Bjfcm's Avatar
    Member

    Posts
    73 Posts
       #5  
    Quote Originally Posted by itcrack View Post
    Both my wife and my phones both that the issue. They started this past Saturday (3/24/12).
    ITCRACK .. thank you soo much my friend. I am starting to belieave that there are far more people affected but they have not tried it yet.I dont want to do a hard reset if the cause is wide spread.

    IF ANYONE READS THIS POST PLEASE STOP AND SEE IF YOUR BING VOICE SEARCH' or VOICE TEXT IS WORKING ?? if not please post

    THANK YOU MY FRIENDS
  6. awmu's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #6  
    My HTC Radar windows phone started doing this past weekend as well (around 3/24). I'm on cincinnati bell's network. Glad to see that I'm not the only one having this issue.
    Thanked by:
  7. Bjfcm's Avatar
    Member

    Posts
    73 Posts
       #7  
    Quote Originally Posted by awmu View Post
    My HTC Radar windows phone started doing this past weekend as well (around 3/24). I'm on cincinnati bell's network. Glad to see that I'm not the only one having this issue.
    awmu.. A million thanks for taking out the time. Tech Support is not aware of the scope , the cause or how to fix it.

    PLease make a call ( as I did and will again ) to let them know my friend.

    I appreciate everyones input( smile)
  8. mdameron's Avatar
    Member

    Posts
    222 Posts
    Global Posts
    229 Global Posts
    #8  
    Mine's not working either.


    EDIT: ... and fiance's is not working either.


    Had to persuade her to go WP7 and not iPhone. I wear the dunce hat.
  9. #9  
    Has to be a problem on Microsoft's end. Probably time to let them know if someone has done so already.

    EDIT:

    Just sent a tweet to WindowsPhoneSupport

    https://twitter.com/#!/WinPhoneSupport
    Thanked by:
    Bjfcm 
  10. slinysus's Avatar
    Member

    Posts
    1 Posts
    #10  
    I too am on Cincinnati Bell's service and was ready to call and cuss them out. Good thing I checked here and found it's not just me and my wife having the same problem nor is it Cincinnati Bell's fault. Hopefully this gets fixed as the Voice to Text is a very useful tool for me.
    Thanked by:
    Bjfcm 
  11. LWILLITS123's Avatar
    Member

    Posts
    8 Posts
    #11  
    Same problem here in Williamsport PA (Central Pennsylvania) on ATT. Just started over the weekend. Will not work on Cellular data, but will on wifi through comcast.

    ATT support was useless although i did reset my phone (Titan) and it did not fix it.
    Thanked by:
    Bjfcm 
  12. Zaisaroni's Avatar
    Member

    Posts
    24 Posts
    Global Posts
    52 Global Posts
    #12  
    Had issues with it earlier today in the car and then at home around noon. Wifi or H+ connection. Now late at night, it's fine...

    Too much traffic from all the phones the gave away this weekend?
    Jason
    - Titan I .cab to 8107 (a 3GS got Smoked)
    - Focus rev1.3 8107
    Thanked by:
    Bjfcm 
  13. Bjfcm's Avatar
    Member

    Posts
    73 Posts
       #13  
    Quote Originally Posted by LWILLITS123 View Post
    Same problem here in Williamsport PA (Central Pennsylvania) on ATT. Just started over the weekend. Will not work on Cellular data, but will on wifi through comcast.

    ATT support was useless although i did reset my phone (Titan) and it did not fix it.
    THANKS LWILLITS123 ... I agree With you Both Att and HTC told me to Hard Reset as well .I appreciete you for diving in . T

    his is day 4 and I've tried everything ( see 1st Post)

    EVERYONE PLEASE CONTACT ATT AND HTC AND LET THEM KNOW THAT THE HARD RESET DOES NOT WORK!!!

    Thanks Guys for your particiapation
  14. techygeek82's Avatar
    Member

    Posts
    189 Posts
    #14  
    As rude as this may sound...I just wanted to say...I'm GLAD other people are having this problem as well. :-) I updated 3 phones to the 8107 update using the CAB method and thought for sure that had something to do with voice to text not working. Having heard others having issues as well, I can relax in knowing it's not just me (us). On the flip side, I miss it.

    I'll tweet Windows Phone Support too...
  15. brooose#CB's Avatar
    Member

    Posts
    3 Posts
    Global Posts
    518 Global Posts
    #15  
    I thought there was something wrong with the way I set up my phone. I have an ATT branded Titan and I am using it on Straight Talk. My phone will not talk to Windows Live, or Xbox live when on cellular but works fine on wifi. I can only download apps from the Marketplace while on wifi. Once I have downloaded them, any apps that use data work fine on cellular. It just appears that any communication with Microsoft's Live services doesn't work on cellular but does on Wifi.
  16. pissyjoe's Avatar
    Member

    Posts
    2 Posts
    #16  
    HTC Radar 4G - T-Mobile.....seem to be getting the same thing. It has to be microsofts problem. I'm in the Chicago area
  17. pissyjoe's Avatar
    Member

    Posts
    2 Posts
    #17  
    Quote Originally Posted by pissyjoe View Post
    HTC Radar 4G - T-Mobile.....seem to be getting the same thing. It has to be microsofts problem. I'm in the Chicago area
    Although I just tried it with my Wi-Fi network turned off, and it works fine. With that being said, it was working fine last week with the wi-fi on. Go figure.
  18. techygeek82's Avatar
    Member

    Posts
    189 Posts
    #18  
    Mine isn't working on Cellular, though admittedly haven't tested it on just plain WiFi. Been chatting with WindowsPhoneSupport on Twitter and they had me clear browser history and do a battery pull and test on Cellular (didn't work). Then they wanted me to put it in airplane mode and enable just WiFi, but can't at the moment. Maybe someone here can try? Also, what version of the OS? 7720 (Mango) or 8107 (Mango Patched)? If patched, official or CAB updated? (I know, AT&T Titans won't be 'official'...but I digress)
    Last edited by techygeek82; 03-27-2012 at 01:23 PM.
  19. boneycat's Avatar
    Member

    Posts
    211 Posts
    Global Posts
    220 Global Posts
    #19  
    I'm sorry to read about all of the people who are having issues. I just tried voice text and bing voice search both off wifi and on and it worked. My wife's Focus S worked too.
  20. Corepc's Avatar
    Member

    Posts
    1,158 Posts
    #20  
    Focus Flash (8107 Cab Update)
    Net10 AT&T Sim Card
    Abilene Texas

    Wifi works for Bing Search and Speech to Text

    Cell Data does work for Speech for Text

    But does not work for "Speech Searching" - returns "We can't connect to search right now Check your Cellular Data or Wifi Connection"

    also reported in this thread has well..

    http://forums.wpcentral.com/os-discussion/188787.htm

    Same has it was yesterday..
    Started over the weekend has well..
    Nokia Lumia 521 (GDR3/Black) - TMobile Prepaid Unlimited + 2.5gb Hotspot
    New-Nokia Lumia AT&T 520 - Net10 AT&T
    Broke - Focus Flash (Locked) OS=7.10.8862.14 (Net10 AT&T)
    Net10/Straight Talk AT&T Apn Data for Samsung Wireless Manager
  21. techygeek82's Avatar
    Member

    Posts
    189 Posts
    #21  
    Quote Originally Posted by Corepc View Post
    Focus Flash (8107 Cab Update)
    Net10 AT&T Sim Card
    Abilene Texas

    Wifi works for Bing Search and Speech to Text

    Cell Data does work for Speech for Text

    But does not work for "Speech Searching" - returns "We can't connect to search right now Check your Cellular Data or Wifi Connection"

    also reported in this thread has well..

    http://forums.wpcentral.com/os-discussion/188787.htm

    Same has it was yesterday..
    Started over the weekend has well..
    Cool. Out of curiosity...how long ago did you update to the 8107 via CAB? My first thought was 'Crap, when I updated on Sunday, it messed up TellMe', but seeing as many many others are having issues, I began to calm down about that.
  22. Bjfcm's Avatar
    Member

    Posts
    73 Posts
       #22  
    HEY Fellow Titans ,

    I cannot thank you all enough for your input.

    I discovered [,thanks to the fine folks at WPCentral] ( Thanks for the shout out ) that the Microsoft " TELL ME" feature was indeed the culprit.

    I am happy to say that both the ' Bing Search Voice " & " Voice to Text" is Working( SMILE)
  23. Corepc's Avatar
    Member

    Posts
    1,158 Posts
    #23  
    Quote Originally Posted by techygeek82 View Post
    how long ago did you update to the 8107 via CAB?
    This weekend when I cab updated to 8107, problem started this weekend has well. Just like other's have reported do not think that is related to 8107 at all..Because people that have the 7720 update's have had the problem has well.
    Nokia Lumia 521 (GDR3/Black) - TMobile Prepaid Unlimited + 2.5gb Hotspot
    New-Nokia Lumia AT&T 520 - Net10 AT&T
    Broke - Focus Flash (Locked) OS=7.10.8862.14 (Net10 AT&T)
    Net10/Straight Talk AT&T Apn Data for Samsung Wireless Manager
  24. techygeek82's Avatar
    Member

    Posts
    189 Posts
    #24  
    I too can confirm that all of the voice functions are now working for me as well. Thanks Bjfcm for getting this ball started!

    I've let Windows Phone Support know too on Twitter. Wonder if we will know what happened. :D

    Sent from my PI39100 using Board Express
  25. #25  
    I haven't used it this afternoon as I don't at work, but I probably use it 3-4 times a day. it worked to open apps, but it wouldn't search for me. Funny they mentioned OHIO in the front page...I have no idea why that would be regionalized but count me as one of the members!

    I had the issue I thought on Friday, when trying to search for Hunger Game show times, but I thought it fixed because later when I could open the Flixster App...then it didn't work multiple times over the weekend as well (remember getting upset Sunday). My initial memory of the 1st failure is most likely incorrect though if everyone is saying Saturday.

    It was not a TITAN issue, as I am a Focus (1)
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions

B