Results 1 to 8 of 8
  1. mtg1974's Avatar
    Member

    Posts
    14 Posts
       #1  
    I have a Jawbone Icon. I'll turn it on and every few minutes it disconnects and reconnects. What is it doing? At least twice it has dropped out right when I get a call. I look pretty funny holding my phone up to my ear that has a headset in it. Anyone else having this problem?
  2. disposed's Avatar
    Member

    Posts
    39 Posts
    Global Posts
    49 Global Posts
    #2  
    Try it with something else.
  3. Dave Blake's Avatar
    Mod and Ambassador Team Emeritus

    Posts
    5,662 Posts
    Global Posts
    7,164 Global Posts
    #3  
    I have 3 different bluooth devices that I use for different reasons a Bose, a Motorola 505, and a plantronics 260 all work perfectly I never have any connection issues or drops.
  4. mtg1974's Avatar
    Member

    Posts
    14 Posts
       #4  
    My first Arrive that I had for about two weeks before I dropped and broke it didn't have the issue either. Maybe this phone needs a hard reset?
  5. venom5150's Avatar
    Member

    Posts
    52 Posts
    Global Posts
    65 Global Posts
    #5  
    I have the Plantronic Voyager Pro + and it works excellent
  6. IamNabil's Avatar
    Member

    Posts
    143 Posts
    Global Posts
    186 Global Posts
    #6  
    I have an icon. It used to have that problem. Then I updated the firmware on the headset, and it works fine now.

    Sent from my Focus, using Board Express.
  7. PhilR8's Avatar
    Member

    Posts
    214 Posts
    Global Posts
    248 Global Posts
    #7  
    I have the Jawbone Icon "Thinker" that I just keep in my car. I get in the car, turn on the Icon, and stick it in my ear. Connects instantly and stays connected until I reach my destination. Then I take it out of ear, turn it off, and put it on the (always hot) car charger.
  8. sonar's Avatar
    Member

    Posts
    5 Posts
    #8  
    I prefer a wired headset...better voice quality and no worries about recharging the battery.

Posting Permissions

B